+385 91 476 7667

info@troter.hr

Kurirski put 8

51000 Rijeka

8:00 - 16:00

PON - PET

O nama


Tvrtka Troter d.o.o. sa sjedištem u Rijeci osnovana je sredinom 2010. godine u Rijeci sa ciljem unapređenja organizacije i realizacije evenata, party-a i cateringa kroz udruženje stručnjaka iz svih domena event managmenta i barmenske struke, te od 2015.godine djeluje pod brandom "Barkoncept".
 
Kroz dugogodišnji rad u Udruzi konobara i barmena Hrvatske tim mladih ljudi se isklesao u ambiciozne i sposobne organizatore te Barkoncept tim sada čini tim profesionalnih barmena, promotora, organizatora, brand ambasadora i event managera.  
 
Ideja ujedinjenja prijenosnog barskog koncepta i visoko educiranog osoblja potrebnog za promociju nastala je iz zahtjeva modernog životnog stila i problematike s kojom se susreću tvrtke, lokali i klijenti prilikom organizacije raznih događanja. 

Važnost uslužnih i promotivnih djelatnosti u ugostiteljskom svijetu je nemjerljiva. Kroz rad s vrhunskim brandovima podižemo svoju stručnost, te kvalitetu naših usluga. Naš dosadašnji uspjeh, rezultat je jasne poslovne vizije, stalnog usavršavanja i stručnog kadra. Svojim iskustvom na tržištu i obrazovanom radnom snagom vjerujemo da možemo napraviti razliku.
 
U kratkim crtama: 
• Specijalizirali smo se za cocktail cateringe
• Stvaramo savršen koncept bara za vaš event, domjenak, vjenčanje i slične prigode – gdje god poželite
• Organiziramo ili asistiramo u organizaciji vaših evenata, promocija, party-a i sl. 
• Pružamo podršku ugostiteljskim objektima pri realizaciji većih evenata ili pop-up cocktail barova