+385 91 476 7667

info@troter.hr

Kurirski put 8

51000 Rijeka

8:00 - 16:00

PON - PET

Wedding cocktail catering

Wedding cocktail catering

Cocktail catering osmišljen kako bi Vaše vjenčanje dobilo posebnu, jedinstvenu, i drugačiju dimenziju usluge gostiju od drugih te Vam omogućilo se isticanje detalja poput boje vjenčanja, uzoraka, i sl.
 
Kokteli su raznobojni i raznoliki pa samim time prilagodljivi Vašim željama, raznolikošću sastojaka i vještinom barmena, a ništa skuplji od standardnih pića.  Posluživanje koktela obavezno uz sebe veže i atraktivan show barmena u kojem mogu sudjelovati i sami uzvanici te na taj način Vaša svečanost dobiva sasvim novu dimenziju.

Naše višegodišnje uspješno djelovanje u sektoru ugostiteljstva i sudjelovanje na brojnim manifestacijama dokaz su naše kvalitete i uspješnosti. Svakom pojedinom klijentu pristupamo individualno uzimajući u obzir njegove ideje koje možemo razviti i ostvariti na obostrano zadovoljstvo. Zadovoljan klijent poticaj nam je da uvijek iznova usavršavamo naše vještine i kreativnost. Sama definicija koktela koja upućuje da je to mješavina dvaju ili više pića pruža Vam uvid u široku i raznovrsnu paletu aroma i boja koje možemo  kreirati baš za Vas.
 
Ukoliko ne znate otkuda početi, ne brinite - ispunite online upitnik, i prepustite brige našem uslužnom timu :)